Rondje Vlaamse Ardennen

  Busrit      
  Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse, Zottegem, Zwalm, Maarkedal, Gavere, Lierde

We banjeren over de beboste bulten en tussen de plooien van het mooiste landschap van Vlaanderen en maken uitstapjes waarachter wij samen met jou de uitroeptekens zetten.  Wij gebruiken de historische stadjes Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse en Zottegem met hun overweldigende monumenten als stapstenen of springplanken naar nog grotendeels onverkende en precies daarom zo uitzonderlijke plekjes.  Geef toe: dorpjes met beeldige namen zoals Rozebeke, Paulatem, Zulzeke, Schorisse, Dikkele, Sint-Blasius-Boekel, Hemelveerdigem, Korsele... kunnen u niet onberoerd laten.

We worden wild enthousiast als wij de vruchtbare buiken zien waarrond zich smalle kronkelwegen slingeren tussen een kerktoren en een hoevetje en tussen dat hoevetje en een wenkende molen.  Over spaghettiwegeltjes en bonkige kasseien rijden we langs chique kastelen, naar geuzen, boeren en kluizenaars en (wieler)cafeetjes zoals ‘t Cherubijntje, ’t klein Verzet, De Lustigen Boer.
Onderweg kunnen we streekproducten ruiken en proeven: Geraardsbergse mattentaarten, lekkies in Kerselare, waterkers in Roborst, een blondje van Ename of een kriekbiertje, ambachtelijk gemaakt ijs, een Balegemse jenever…

We bekijken samen met jou wat haalbaar is tijdens jullie uitstap en maken zelf de nodige reserveringen.

We tippen graag charmante cafeetjes en restaurants en maken met plezier zijsprongetjes.

We kunnen dit tochtje maken met een bus(je) of privé-auto’s waarin de passagiers draadloos met elkaar kunnen communiceren. Aan de gids betaal je 30 euro/uur.

Je zal ongetwijfeld een traan wegpinken als we afscheid nemen.


Begeleiding gids Vlaamse Ardennen Extra: 30 euro per uur (toegangsprijzen en drankjes niet inbegrepen)  Busrit
  Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse, Zottegem, Zwalm, Maarkedal, Gavere, Lierde


Stuur ons een vraag over dit aanbod...

Vul hier jouw naam in

Vul hier jouw onderwerp in

Vul hier jouw boodschap in

 

Klik hieronder op 'Ik ben geen robot' en daarna klik je op 'Verzenden'.

Jouw bericht is succesvol verstuurd.

Sorry, er is een fout opgetreden.